Čtvrteční "výlet" do Prahy.

Protože již bylo zapotřebí vyřešit v Praze několik věcí, snažili jsme si vše naplánovat, abychom to mohli vyřešit během jednoho dne.

V 10 hod. jsme vyráželi s tím, že jsme si dávali rezervu, abychom vše v klidu stíhali. Jako první jsme chtěli vyzvednout prstýnky, potom mi ještě zbývalo vyzvednou si oblek, který již měl být po menších úpravách a nakonec jsme si naplánovali schůzku s DJem na 16:15 hod.

Protože by nám trvalo hodně dlouho popojíždějí po Praze z jednoho konce na druhý hodně dlouho, rozhodli jsme se, že zaparkujeme na začátku Prahy a dále se budeme pohybovat dostupnou hromadnou dopravou. Zakoupili jsme si celodenní lístky na metro a maratón začal.....

Vyrazili jsme na Palmovku pro prstýnky. Po cestě mi přišla SMS z Bandi VAMOS (oblek), že se omlouvají, ale z důvodu výpadku elektrického proudu nevydávají zboží, a že se mám dostavit mezi 17. a 19. hodinou. Takže jsme si trošku museli poupravit plány. Něco málo po 11 hod. jsme měli prstýnky, ze kterých jsme byli maximálně nadšený - a pořád jsme :oD. Jenomže potom jsme měli nečekaně dlouhou 5hodinovou rezervu. Přeskočím tedy to ježdění metrem sem a tam a procházení obchodních center a čekání. Ve čtvrt na 5 jsme se tedy sešli s DJem, který nám představil jeho služby, domluvili jsme se na konkrétních věcech, zaplatili jsme zálohu a po hodince a půl jsme vyráželi vyzvednout oblek. Když jsme dorazili do prodejny, bylo tam oproti první návštěvě docela hodně lidí (taky aby né, když si všichni museli místo celého dne vyzvedávat obleky jen mezi 17:00 a 19:00 hod.! Oblek mi padl, takže super, ale ještě jsem tam měl vestu, kterou posledně neměli na skladě. Ta mi byla dooost velká, takže jsme stejně opouštěli prodejnu bez ní. Objednanou mám o číslo menší a domluvili jsme se, že mi ji dovezou PPLkem, abych tam už znovu nemusel.

Takže v půl osmé jsme vyráželi z Prahy, a to silně unaveni - z toho celodenního popojíždění metrem a běhání sem a tam :). Tak jako tak jsme za to rádi, protože jsme toho dost vyřešili a už nám toho moc nezbývá.