Hledá se DJ!

Od ledna jsem měl vybraných pár DJů s tím, že je čas na objednání toho jednoho z nich, který se nám líbil nejvíce....

Řeknu Vám, to rozhodování je opravdu hrozný. Pořád přemýšlíte nad tím, jestli to, jak se daný DJ na svém webu prezentuje, je opravdu realita, nebo jestli nakonec přijede člověk, který pustí jedno cédéčko a bude nasávat bez zájmu o zábavu. Trvalo nám celé 3 měsíce, než jsme se odhodlali tomu našemu "vítěznému" DJ poslat poptávku. Ivča pořád tvrdila, že je spousta času, že to nemám tak přehánět s obavou, že by už byl obsazený. Bohužel je obsazený až do října. Měli jsme se holt ozvat hned na začátku roku. Na štěstí je DJů dost, takže věřím, že se nám podaří nějakého příjemného a kvalitního DJe sehnat.

Včera jsem oslovil dalšího, známého DJe/moderátora, ale ten prozatím raději ještě neodepsal :). Jestli nevyjdou další 2, které tu máme v seznamu, tak budu už opravdu dost mrzutý. Doposud bylo vše ok, tak doufám, že se nebudeme muset ve výběru DJů nějak omezovat. Vždyť jen chceme, aby se všichni bavili a zábava nestála.

Samozřejmě se počítá s tím, že babičky budou tvrdit, že je lepší živá kapela, že oni ji na své svatbě také měli.... A právě proto chceme najít opravdu kvalitního DJ, aby i ony uznali, že to není nic hrozného, spíše naopak :). Teď se dostávám k další věci.... nejedná se jen o výběr DJ, ale obecně - člově pořád myslí na to, že to je svatba pouze jeho a jeho lásky, a proto si vše udělají zcela podle sebe, ale přesto se pořád nemůže zbavit myšlenek na to, aby se to všem líbilo. Je všeobecně známo, že se prostě nikdy všem nezavděčíte, a proto.... mysleme jen na sebe a na to, aby se naše svatba líbila hlavně nám! Díky za pozornost.

Takže se ptám .... znáte někdo nějakého slušného a kvalitního Dýdžeje? Pokud ano, pište dolů do komentů nebo do návštěvní knihy. Budeme rádi za každý tip.